Zon activiteit
Zonactiviteit
APOD
APOD
Maanfase
Maanfase

Voorjaarsbijeenkomst 2014

Archief - Archief

Voorjaarsbijeenkomst KNVWS 2014 te Hoogeveen.

Op zaterdag 29 maart 2014 wordt de traditionele KNVWS Voorjaarsbijeenkomst voor amateurs gehouden, dit jaar wederom georganiseerd door de Vereniging voor Amateursterrenkunde (VAS) Zuid-Drenthe. De bijeenkomst zal worden gehouden in wijkgebouw "de Weideblik" aan de Ploeger 10, 7908 LL te Hoogeveen. Een routebeschrijving vanaf de snelweg is te vinden op onze website: www.vaszuiddrenthe.nl

Namens de VAS willen we je uitnodigen om je aan te melden voor een prettige en inspirerende dag te midden van sterrenkundeamateurs.

Zoals steeds wordt de inhoud van de voorjaarsbijeenkomst door de deelnemers zelf bepaald. Daarom stellen we het zeer op prijs wanneer je je zo mogelijk ook opgeeft voor het houden van een (korte) presentatie. Dus, vertel je verhaal over het hobbyonderwerp waarmee je zo druk bezig bent, doe verslag van de spannende waarneemsessie die je hebt beleefd of maak ons deelgenoot van de acties die je in de planning hebt staan.

In de pauzes is er gelegenheid je ervaringen te delen met anderen en in een ontspannen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over activiteiten als waarnemen, fotograferen, telescoopbouw en in feite alles wat met de sterrenkundehobby te maken heeft. Uit voorgaande jaren is gebleken dat juist deze mogelijkheid door de deelnemers zeer wordt gewaardeerd.

De programma-indeling staat al vast, maar zoals gezegd, de invulling komt van ons allen. Jullie inbreng in de vorm van dia- en/of videopresentaties, (computer)demonstraties, voordrachten, anekdotes en dergelijke zien wij bijzonder graag tegemoet. Je kunt op het formulier aangeven wat je wilt gaan doen.

Er is ook ruimte voor een kleine astroruilmarkt of voor het geven van een of andere demonstratie.

Schrijf je voor de bijeenkomst in via het bijgaande formulier. De kosten bedragen € 20,00 voor de hele dag, inclusief een lunch.

 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.